Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Miauti

Hi miau ! Ma numestec Miauti si am 12 anisori.
Sincer nu stiu ce as putea spune despre mine, pe langa faptul ca imi place sa citesc manga-uri. Citesc si recenzuiesc pentru cititorul cu discernamant.

Anime-urile mele favorite sunt: Akira, Cowboy Bebop, Chobits, First Squad: The Moment of Truth, Great Teacher Onizuka, Karas, Mononoke, Serial Experiments Lain, Tokyo Magnitude 8.0, Yuru Camp△ si altele care nu mai stiu.

Manga-urile mele favorite ar fi : 20th Century Boys, 32-Year-Old Unsatisfied Wife, Annarasumanara, Apollo's Song, Battle Royale, Bitter Virgin, Ciguatera, Homunculus, The Art of War - Sun Tzu, The Color of Earth, Otoyomegatari, Usagi Drop, Saishuu Heiki Kanojo.
Dar daca va intereseaza lista mea de anime / manga puteti sa https://anilist.co/user/Miauti/

Domeniul meu de interes ar fi : Genetically Engineering Catgirls for Domestic Ownership

BLOG url: https://miauti.blogspot.com/
AniList:
https://anilist.co/user/Miauti
Twitter: https://twitter.com/MrMiauti
RSS: https://feeds.feedburner.com/MMiauti
Pinterest: https://pinterest.com/Miauti/
Forum: https://miauti.forumz.ro/
Revista : https://sites.google.com/view/miautimagazine
Owner: Miauti Profile: https://www.blogger.com/profile/01610397375857105732


Infiintare Blog: 08.oct.2007
Descriere Blog:
Manga Miauti Review a inceput activitatea pe data de (08.oct.2007) si este unicul blog romanesc dedicat manga-urilor.
Manga Miauti este un blog cu recenzii si informatii despre manga (benzi desenate japoneze) pentru cititorul cu discernamant. In plus, blog-ul detine un singur scriitor care face si recenzii despre manhwa (benzi desenate coreene), manhua (benzi desenate chinezesti) si multe altele.
Recenzii: 600 articole

Despre Forum : Dupa cum stiti, acum o perioada de timp am reactivat forumul. Pe langa faptul ca am reactivat forumul, am facut si cateva modificari, in speranta de readuce membrii veterani cat si membri noi.
Din punctul vostru de vedere nu cred vi se pare cine stie ce si nici nu ne vom ridica la mari asteptari de a avea membri multi sau noi .
Forumul nu a fost gandit a fi un forum RPG. Deci va lipsi RPG-ul. Nu va asteptati sa gasiti un forum foarte activ plin de jocuri forumiste specifice. Se doreste un forum de discutii interesante, despre carti , filozofie, anime (nu review), manga (daca citeste careva)... pe scurt un forum de discutii.

Miauti RSS: RSS este o familie de formate de fluxuri web, realizate în format XML si folosite pentru Web syndication. RSS este folosit pentru stiri, weblog-uri si podcasting. Abreviatia este folosita pentru a face referinta la urmatoarele standarde: Really Simple Syndication.
Miauti RSS a fost creat din mai multe unghiuri. Pentru minoritatea vizitatorilor care vor sa citeasca articolele pe e-mail sau intr-un flux de RSS-uri.

Miauti AniList: este un site de retea sociala anime si manga si site de aplicatii de catalogare sociala. Site-ul ofera utilizatorului un sistem asemanator unei liste pentru organizarea si punctarea a anime-ului si manga-ului. Contul a fost creat pentru cei care vor sa vada ce anime / manga vizionez / citesc . Site-ul e mult mai superior decat MAL.

Pinterest: O retea de socializare pentru imagini si video . Am creat acest cont pentru urmaritorii blogului, care ii intereseaza foarte mult imagini din manga, anime si copertile postarilor. Acolo mai gasiti poze cu figurina Miauti in albumul Miauti One Day .

Revista Manga Miauti : In 2011, prin iunie am finalizat proiectul Miauti Magazine, o revista care ofera informatii, stiri, cultura din lumea otaku, sau mai bine spus din zona anime-manga, chiar pe telefonul / tableta pe care o detin majoritatea. Este inactiva iar contul a fost sters. Am creat un site pentru a imi aminti.
Birthday
Oct 8, 2007 (Age: 14)
Website
https://miauti.blogspot.com/
Location
Nex

Contact

Twitter
MMiauti

Signature

Following

Followers

Trophies

  1. 2

    Somebody likes you

    Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
  2. 1

    First message

    Post a message somewhere on the site to receive this.
Top