Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Ao no Iris – Se Încheie

P

protaku

Guest
Numărul din septembrie al revistei Ciao a publicat miercuri ultimul capitol al manga Ao no Iris ( Blue Iris ). Al treilea volum de carte compilată din manga va fi lansat pe 26 noiembrie. În plus, Yabuuchi va desena un nou one-shot în numărul din decembrie al revistei în noiembrie.

Manga a fost lansată în Ciao în ianuarie 2021 și se concentrează pe o eleva de gimnaziu pe nume Airi, care este puțin proastă la studii. Ea este implicată într-un incident după ce a descoperit un tablou misterios la școală. Shogakukan a publicat cel de-al doilea volum compilat al manga pe 24 iunie.

Yabuuchi a încheiat „primul sezon” al manga Sorairo Memorial ( The way we were ) în octombrie 2020, iar seria în desfășurare a continuat în decembrie 2020 în revista Ciao Deluxe. Yabuuchi a lansat manga în Ciao în februarie 2020. Shogakukan a publicat al doilea volum de carte compilată din manga în decembrie 2020.

Manga Mizuiro Jidai și Naisho no Tsubomi de la Yabuuchi au inspirat anterior o serie anime de televiziune din 1996 și, respectiv, o serie OVA din 2008.Sursă: Site-ul Ciao

The post Ao no Iris – Se Încheie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top