Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Arena of Valor and Kings of Glory

Miauti

Moderator
Staff member
Joined
Sep 10, 2021
Messages
19
Reaction score
12
Points
3
Age
14
Location
Nex
Website
miauti.blogspot.com
Pe langa faptul ca m am apucat de cam 1 luna sa joc "Arena of Valor" care seamana cu "Kings of Glory" (difera doar prin faptul ca se bazeaza pe eroii chinezi):


Într-un MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), două echipe se întrec într-un fel de arenă. Jocurile MOBA populare de pe computer sunt Dota 2 sau League of Legends. Dar acum există o nouă consolidare pentru dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile: Arena of Valor. Jocul free-2-play este publicat de Proxima Beta (Tencent Games).

Dar este un astfel de MOBA bun de fapt pe dispozitivele mobile sau îți rupi degetele în timp ce joci?? Aceasta a fost întrebarea cu care m-am aruncat în aventura mobilă de pe smartphone-ul meu. În mod surprinzător, a trebuit să aflu că pot face față operației mult mai bine decât credeam înainte de test.


Explicație de înțeles în tutorialul din Arena of Valor
Imediat după ce am început Arena of Valor, am fost întâmpinat de tutorial. Tot ce ar trebui să apăs a fost clar marcat în meniu - nu a existat nicio înțelegere a explicației jocului. Pentru începătorii MOBA, acesta este probabil exact ceea ce trebuie făcut, deoarece așa nu vor fi aruncați până la capăt.

Introduceți numele și plecați. Pe o hartă specială de exerciții mi s-a explicat mai întâi cum să îmi controlez caracterul și abilitățile. În tutorial joci cu eroul Valhein, care în calitate de shooter la distanță are atacuri grozave, cum ar fi asomarea și atacurile de zonă.

Cu degetul mare stâng controlezi eroul, cu degetul mare executi atacuri și lovituri de îndemânare. Scopul este de a distruge turnurile inamice și apoi distruge miezul inamicului. Principiul jocului îmi era deja cunoscut din experiența mea în League of Legends și este ușor de înțeles chiar și pentru începători.

După ce obiectivele de bază și acțiunile au fost explicate în tutorial, am fost pregătit pentru primul meu joc în afara zonei de antrenament. Ca recompensă pentru finalizarea introducerii, mi s-a dat și Valhein, cu care am făcut primii pași în joc.

Moduri de joc și selectarea clasei
Tutorialul a continuat cu un joc împotriva adversarilor AI. Acesta este folosit pentru a explora harta verde 5v5 a Arenei Valorii, pentru a opera magazinul și pentru a vă obișnui cu comenzile. Vizual, harta nu ar trebui să fie o mare surpriză pentru cunoscătorii MOBA. Trei benzi și o junglă așteaptă în modul 5v5 „Big Battle ”.


A urmat primul meci împotriva „adversarilor adevărați” - oameni adevărați! În meniul modului de joc puteți alege dintre următoarele moduri:

  • 5V5 Marea Bătălie: Formatul tipic 5v5 cu trei benzi și jungla. Durează aproximativ 12-18 minute
  • Bătăi 3V3: Un fel de mini-joc pentru o luptă rapidă, durează 4-6 minute
  • Canionul umbrelor 5V5: Toți jucătorii se întâlnesc pe o bandă și se joacă cu eroi aleatori. Durează 8-12 minute
Am confirmat cu entuziasm „Marea Bătălie” și am stat la coadă timp de aproximativ 3 secunde. Se aude un sunet, smartphone-ul vibrează - a fost găsit un meci. Alți nouă jucători au vrut să parieze în același timp și au fost în selecția eroului cu mine. Acum eram puțin familiarizat cu Valhein, motiv pentru care am ales shooterul mortal. Împotriva adversarilor adevărați, îmi doream cel puțin „puțină” securitate în noul joc. 

Xiphion.

Djvladka's ❤️
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
678
Reaction score
48
Points
28
Age
24
Location
București


pare interesant, probabil o să mă joc și eu

 
Top