Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Argonavis the Movie: Axia – Noul Trailer Anunță O Nouă Amânare

P

protaku

Guest
Site-ul oficial al noului film anime „Gekijō-ban Argonavis Axia”, mai numit și „Argonavis the Movie: Axia”, parte din proiectul boy-band al lui Bushiroad „from Argonavis”, a dezvăluit luni o nouă amânare cu deschidere pe 24 martie 2023, fiind deja după mai multe întârzieri. Site-ul a publicat și un nou trailer.

Filmul era programat anterior să se deschidă pe 4 noiembrie, ceea ce era deja o întârziere, fiind inițiat programat pentru această vară.

Noul film pune în lumina reflectoarelor Gyroaxia, trupa de cinci membri care provine din Sapporo. Membrii au decis să se mute la Tokyo, dar cearta în bandă i-a împiedicat de atunci. În plus, zvonurile despre despărțirea lor s-au răspândit ca un incendiu online, iar membrii se trezesc pe drumuri separate. Între timp, vocalistul Nayuta Asahi își amintește despre copilăria sa cu tatăl său Kōga Iryū și încearcă să-și dea seama de ce nu a renunțat la visele trupei sale.

Bushiroad a anunțat grupul Argonavis în mai 2018. „Argonavis from BanG Dream!” a avut premiera în aprilie 2020 în blocul de programare „Super Animeism” pe MBS, TBS și alte 26 de canale din Japonia. Povestea a urmat atât trupele Argonavis, cât și Gyroaxia.

Filmul de compilație al anime-ului de televiziune „Gekijōban Argonavis: Ryūsei no Obligato” a fost lansat apoi pe 19 noiembrie 2021, cu câteva imagini noi. Kishō Taniyama îl interpretează pe Kōga Iryū, tatăl membrului Gyroaxia Nayuta Asahi și vocalistul Syana, al primei trupă japoneză care a avut un succes mondial. Iryū a apărut în povestea manga și și-a făcut debutul anime în filmul de compilație. Actorii vocali și-au reînregistrat replicile pentru filmul de compilație, iar Argonavis a interpretat piesa tematică.

Bushiroad a înființat o filială deținută în totalitate de „Argonavis from BanG Dream!” anul trecut și a redenumit proiectul „from Argonavis”.Sursă: Youtube

The post Argonavis the Movie: Axia – Noul Trailer Anunță O Nouă Amânare first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top