Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Attack on Titan The Final Season – Un Nou Video Muzical

P

protaku

Guest
Pony Canyon a început să difuzeze vineri un videoclip muzical pentru melodia lui Hiroyuki Sawano „ətˈæk 0N tάɪtn<TFSv>” din anime-ul Attack on Titan The Final Season.

Cântecul va fi lansat ca parte a albumului Attack on Titan The Final Season Original Soundtrack 02, care va fi lansat pe 22 iunie. Imaginile din videoclip sunt din anime-ul Attack on Titan The Final Season Part 2.

Anime-ul The Attack on Titan The Final Season a avut premiera pe NHK în decembrie 2020. Funimation și Crunchyroll transmit anime-ul subtitrat în engleză. Blocul de programare Toonami de la Adult Swim a început difuzarea anime-ului în ianuarie 2021, iar Funimation a început să difuzeze un dublaj în engleză în aceeași lună. Partea 2 a sezonului a avut premiera cu episodul 76, „Danzai” („Sentencing”), pe canalul NHK General pe 9 ianuarie. Crunchyroll și Funimation au transmis partea 2 din anime-ul Attack on Titan The Final Season, așa cum a fost difuzat în Japonia. „Partea 3” din anime, „conclusion”, va fi difuzată pe canalul NHK-General în 2023.

Primul sezon anime de televiziune a avut premiera în aprilie 2013, iar al doilea sezon a avut premiera în aprilie 2017. Prima parte a celui de-al treilea sezon a avut premiera în iulie 2018, iar a doua jumătate a avut premiera în Japonia pe canalul NHK General în aprilie 2019.

Hajime Isayama a lansat manga originală Attack on Titan în revista Kodansha Bessatsu Shōnen Magazine în 2009 și a încheiat seria în aprilie 2021. Al 34-lea și ultimul volum al manga a fost livrat în iunie 2021. Kodansha Comics publică manga în engleză, digital și tipărit, și a lansat cel de-al 34-lea volum în octombrie 2021.Sursă: Twitter Oficial

The post Attack on Titan The Final Season – Un Nou Video Muzical first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top