Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Chainsaw Man – Publică al 3-lea trailer împreună cu premiera din Octombrie

P

protaku

Guest
MAPPA a dezvăluit azi, în timpul evenimentului său pentru anime-ul de televiziune „Chainsaw Man”, adaptat după manga creată de Tatsuki Fujimoto, al treilea videoclip promoțional, distribuția și premiera din octombrie.

Crunchyroll a transmis o versiune subtitrată în engleză și o versiune de 30 de secunde:

The Chainsaw Man PV we've been waiting for
🔥
Watch it on Crunchyroll this October!

✨
MORE: https://t.co/9aTPmMwvBd pic.twitter.com/B1W8ACqrpY

— Crunchyroll (@Crunchyroll) August 5, 2022
Distribuția principală include:

Kikunosuke Toya ca Denji
Tomori Kusunoki ca Makima
Shogo Sakata ca Aki Hayakawa
Fairouz Ai ca Putere

Anime-ul va avea o proiecție în premieră mondială la TOHO Cinemas Roppongi Hills pe 19 septembrie.

Crunchyroll va difuza anime-ul în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. Compania va transmite anime-ul în japoneză cu subtitrare în engleză și cu o dublare în engleză. Anime-ul va primi, de asemenea, dubluri latino-americane în spaniolă, portugheză braziliană, franceză și germană.

Crunchyroll descrie povestea:

„Denji este un adolescent care trăiește cu un diavol cu drujba pe nume Pochita. Din cauza datoriilor pe care tatăl său le-a lăsat în urmă, el a trăit o viață dezamăgitoare în timp ce își plătește datoria prin recoltarea cadavrelor diavolului cu Pochita.
Într-o zi, Denji este trădat și ucis. Pe măsură ce conștiința îi se estompează, el face un contract cu Pochita și este reînviat ca „Chainsaw Man” - un om cu inima de diavol.”

Ryū Nakayama regizează animeul la MAPPA, iar Hiroshi Seko scrie scenariile. Kazutaka Sugiyama proiectează personajele, iar Tatsuya Yoshihara regizează acțiunea. Makoto Nakazono este director tehnic șef. Kiyotaka Oshiyama proiectează diavolii, iar Yūsuke Takeda regizează arta. Naomi Nakano este artistul cheie de culoare, iar Yohei Miyahara proiectează ecranele. Kensuke ushio compune muzica.

Fujimoto a debutat manga Chainsaw Man în Weekly Shonen Jump în decembrie 2018 și și-a încheiat „prima parte”, arcul „Kōan” Public Safety), în decembrie 2020. A doua parte a manga, intitulată „Gakkō-hen” (School Arc), a început pe serviciul Shonen Jump+ al lui Shueisha pe 13 iulie.Sursă: Twitter Oficial

The post Chainsaw Man – Publică al 3-lea trailer împreună cu premiera din Octombrie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top