Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

DanMachi – Sezonul 4 – Un Nou Trailer ce Anunță Premiera pe 22 Iulie

P

protaku

Guest
Warner Bros Japan a dezvăluit marți un nou videoclip promoțional pentru „Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darō ka IV Shinshō Meikyū-hen”, mai numit „Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? IV, New Arc: Labyrinth”, sau pur si simplu „DanMachi IV”, al patrulea sezon anime bazat pe seria de romane ușoare creată de Fujino Ōmori și Suzuhito Yasuda.

Videoclipul prezintă o previzualizare a piesei de deschidere a anime-ului „Tentō” de sajou no hana și, de asemenea, dezvăluie mai multe distribuții, precum și mai multe detalii de difuzare și streaming (în Japonia).

Animeul va începe să ruleze pe canalele Tokyo MX și BS11 pe 22 iulie, dar va fi difuzat mai devreme pe serviciul Abema din Japonia, pe 21 iulie, la ora 23:00. Anime-ul va avea apoi premiera pe AT-X pe 25 iulie. În afară de Abema, anime-ul va fi difuzat și pe Amazon Prime Video, Netflix și Disney+, printre alte servicii din Japonia.

Noii membri ai distribuției includ:
Saya Fukuzumi ca Marie, o sirenă Xenos
Taito Ban ca Luvix Lilix, un aventurier elf
Takaaki Uchino ca Dormul Bolster, un aventurier pitic

Membrii personalului care se întorc includ regizorul Hideki Tachibana, supervizorul scenariului de serie Hideki Shirane, designerul de caractere Shigeki Kimoto, regizorul de sunet Jin Aketagawa, compozitorul muzical Keiji Inai, companiile de producție EGG FIRM și SB Creative și studioul de animație J.C. Staff. În plus, autorul original Ōmori se alătură oficial personalului anime ca supraveghetor al scenariului de serie alături de Shirane.

Ceilalți membri ai personalului care se întorc includ:
Director artistic: Jeong Ryeon Kim (Moon Flower)
Artist cheie de culoare: Tomomi Andō
Director de compoziție de fotografie: Shingo Fukuyo
Montaj: Kentarou Tsubone

Sajou no hana contribuie cu tema de deschidere „Tentō”, în timp ce Saori Hayami interpretează piesa tematică de final „Guide”.

Al treilea sezon al anime-ului a avut premiera pe 2 octombrie 2020, după o întârziere din iulie până în „octombrie sau mai târziu”, din cauza efectelor COVID-19. Sezonul s-a încheiat pe 18 decembrie 2020. Sentai Filmworks a licențiat sezonul, iar anime-ul este transmis pe HIDIVE și Crunchyroll. Crunchyroll a eliminat anime-ul pe 31 martie.


Poster Oficial

Sursă: Twitter Oficial

The post DanMachi – Sezonul 4 – Un Nou Trailer ce Anunță Premiera pe 22 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top