Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Dropkick on My Devil! X – Un Nou Trailer Confirmă Premiera pe 5 Iulie

P

protaku

Guest
Canalul oficial YouTube pentru anime-ul de televiziune „Dropkick on My Devil! X” a început sâmbătă să difuzeze un nou videoclip promoțional pentru al treilea sezon al anime-ului. Videoclipul prezintă melodia de deschidere a anime-ului „Are Kore Drastic feat. Aina Suzuki”, interpretată de halca.

Anime-ul va avea premiera pe canalul TV Tokyo pe 5 iulie, pe Hokkaido Cultural Broadcasting și BS NTV pe 6 iulie, pe BS Fuji pe 7 iulie, pe AT-X pe 8 iulie și pe TV Nagasaki pe 14 iulie.

YouTuberița (VTuber) Asano Ruri a câștigat runda finală de audiție pentru a interpreta prințesa vampir Ecute în noul sezon. Rena Hasegawa îl va interpreta pe instructorul lui Ecute, Atre. În plus, idolul Vocaloid Hatsune Miku va apărea în anime.

Un susținător al campaniei a promis 1,1 milioane de yeni (aproximativ 10.000 USD) pentru a crea titlul noului sezon și a explicat că titlul exprimă afecțiunea pentru speranța că „Yurine și Jashin-chan vor continua să se încrucișeze și să lupte pentru totdeauna”.

Primul sezon anime a avut premiera în iulie 2018. Anime-ul este difuzat exclusiv pe Amazon Prime Video în interiorul și în afara Japoniei. Amazon Prime Video a avut în premieră episodul bonus final în octombrie 2018. Al doilea sezon, „Dropkick on My Devil!! Dash”, a avut premiera în aprilie 2020 cu 11 episoade. Crunchyroll a transmis toate cele 11 episoade ale sezonului.

Yukiwo a lansat manga în curs de desfășurare în revista web Flex Comix Comic Meteor în aprilie 2012.Sursă: Twitter Oficial

The post Dropkick on My Devil! X – Un Nou Trailer Confirmă Premiera pe 5 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top