Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Extreme Hearts – Un Nou Trailer Cu Lise Kohinata – Premiera pe 10 Iulie

P

protaku

Guest
Site-ul oficial Extreme Hearts, noul proiect al scriitorului Masaki Tsuzuki, a dezvăluit vineri un videoclip promoțional pentru personajul Lise Kohinata, cu vocea interpretată de Ari Ozawa.

Spectacolul va avea premiera pe 10 iulie la 01:30.

Site-ul a postat recent, de asemenea, videoclipuri pentru personajele anunțate anterior Sumika Maehara (interpretată de Kana Yūki) și Yukino Tachibana (interpretată de Ayaka Fukuhara).


Vedetele anime:
Ruriko Noguchi ca Hiyori Hayama
Miho Okasaki ca Saki Kodaka
Kana Yūki ca Sumika Maehara
Ayaka Fukuhara ca Yukino Tachibana
Ari Ozawa ca Lise Kohinata

Povestea este plasată în viitor, la puțin timp după ziua de azi. Hyper Sports, care folosesc echipamente extreme ca obiecte de sprijin, au devenit competiții de hobby populare atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Hiyori Hayama este o cântăreață de liceu care nu are nicio legătură cu Hyper Sports, dar un anumit incident pune povestea în mișcare. „Aceasta este povestea despre cum ne-am cunoscut cei mai buni prieteni”.

Junji Nishimura regizează animeul la Seven Arcs. Issei Aragaki proiectează personajele pentru animație, iar Aragaki și Kana Hashidate sunt, de asemenea, directori șefi de animație. Shuichi Kawakami și Takuya Fujima au elaborat designul subpersonajelor. Tsuzuki este creditat pentru povestea și scenariile originale, iar Waki Ikawa este creditat ca fiind designerul original al personajelor. EFFY compune muzica.

Actrița vocală Miho Okasaki interpretează tema de deschidere a anime-ului „Infinite”.Sursă: Twitter Oficial

The post Extreme Hearts – Un Nou Trailer Cu Lise Kohinata – Premiera pe 10 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top