Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Fūfu Ijō, Koibito Miman – Publică Primul Trailer Promoțional

P

protaku

Guest
Personalul anime-ului de televiziune adaptat după manga „More Than a Married Couple, But Not Lovers”, mai numită și „Fūfu Ijō, Koibito Miman.”, creată de Yūki Kanamaru, a dezvăluit joi primul videoclip promoțional. Anime-ul va avea premiera în octombrie.

Distribuția principală include:
Saori Ōnishi ca Akari Watanabe
Seiichirō Yamashita ca Jirō Yakuin
Saki Miyashita ca Shiori Sakurazaka
Toshiki Masuda ca Minami Tenjin

Liyuu va interpreta tema de deschidere „TRUE FOOL LOVE”. Nowlu va interpreta tema melodiei de final „Stuck on you”.

Takao Kato este directorul șef, iar Junichi Yamamoto este regizor la Studio Mother. Naruhisa Arakawa se ocupă de scenariile seriei, iar Chizuru Kobayashi proiectează personajele. Akira Nagasaka este artistul cheie al culorilor, iar Naoko Akuzawa este regizorul artistic. Misato Takahata este directorul de compoziție al fotografiei, iar Ichirō Chaen se ocupă de montajul anime-ului.

Manga se concentrează pe elevul de liceu din anul trei, Jirō Yakuin, care este pus în șa cu colega sa de clasă Gyaru, Akari Watanabe, pentru proiectul de „antrenament în căsătorie” al clasei în exersarea de a fi un cuplu căsătorit. Jirō este complet opusul lui Akari, dar cei doi știu că, dacă se descurcă bine, vor putea să-și schimbe partenerii pentru a ajunge la dragostea lor dorită și astfel se forțează să se comporte ca un cuplu căsătorit perfect.

Manga a fost lansată în revista Young Ace a lui Kadokawa în 2018, iar Kadokawa a publicat al optulea volum pe 2 mai.Sursă: Twitter Oficial

The post Fūfu Ijō, Koibito Miman – Publică Primul Trailer Promoțional first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top