Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Fuufu Ijou, Koibito Miman – Distribuția – Premiera

P

protaku

Guest
Site-ul oficial al anime-ului de televiziune al manga More Than a Married Couple, But Not Lovers ( Fūfu Ijō, Koibito Miman. ) a dezvăluit luni distribuția principală, artiștii piesei tematice, vizualul și premiera din octombrie.

Distribuția principală include:

Saori Ohnishi ca Akari Watanabe

Seiichirō Yamashita ca Jirō Yakuin

Saki Miyashita ca Shiori Sakurazaka

Toshiki Masuda ca Minami Tenjin

Liyuu va interpreta tema de deschidere „TRUE FOOL LOVE”. Nowlu va interpreta tema melodiei de final „Stuck on you”.

Single-ul pentru „TRUE FOOL LOVE” va debuta pe 2 noiembrie, iar single-ul pentru „Stuck on you” va fi lansat pe 23 noiembrie.

Takao Kato ( To Love-Ru, Pandora Hearts, Upotte!! ) este regizorul șef, iar Junichi Yamamoto ( Armor Shop for Ladies & Gentlemen, Monster Girl Doctor ) este regizor la studio Mother, Naruhisa Arakawa (Kingdom, Twin Star Exorcists, Upotte!! ) se ocupă de scenariile serialului, iar Chizuru Kobayashi ( Lagrange – The Flower of Rin-ne, Pandora Hearts ) proiectează personajele. Akira Nagasaka este artistul cheie al culorilor, iar Naoko Akuzawa(Echipa TillDawn) conduce arta. Misato Takahata ( Moe ) este directorul de compoziție al fotografiei, iar Ichirō Chaen ( Typhoon Graphics ) se ocupă de montaj.

Manga se concentrează pe elevul de liceu din anul trei, Jirō Yakuin, care este pus în șa cu colegul său de clasă Gyaru, Akari Watanabe, pentru proiectul de „antrenament în căsătorie” al clasei despre exersarea pentru a fi un cuplu căsătorit. Jirō este complet opusul lui Akari, dar cei doi știu că, dacă se descurcă bine, vor putea să-și schimbe partenerii pentru a ajunge cu îndrăgostirea lor și astfel se forțează să se comporte ca un cuplu căsătorit perfect.

Manga a fost lansată în revista Young Ace a lui Kadokawa în 2018, iar Kadokawa a publicat al optulea volum pe 2 mai.Sursă: Site-ul Oficial

The post Fuufu Ijou, Koibito Miman – Distribuția – Premiera first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top