Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Idol Bu Show Movie – Un Nou Trailer cu Anunțul Premierei pe 24 Iunie

P

protaku

Guest
Site-ul oficial al proiectului multimedia „Idol Bu Show” a început marți să difuzeze un videoclip promoțional pentru viitorul film anime al proiectului. Videoclipul prezintă atât partea anime, cât și filmările live-action ale concertelor din vara 2020 ale francizei.

Filmul se va deschide pe 24 iunie și va prezenta prima poveste originală a proiectului.

Animatorul și regizorul CG Shingo Kobayashi regizează filmul la ORENDA și Amineworks, cu romancierul Tetsuya Sano supervizând proiectul. Kotsukotsu scrie scenariul filmului.

Conceptul din spatele proiectului este un „battle royale” între trei unități de idoli, fiecare condusă de un comandant din epoca Sengoku care s-a reîncarnat ca producător muzical. Numerele vânzărilor și votul la fiecare spectacol live vor determina câștigătorul battle royale. Grupul care câștigă va susține un spectacol live grandios pentru a adopta numele de „cel mai mare de sub ceruri”. Proiectul a fost lansat în 2019, iar franciza include în prezent single-uri CD lansate pentru diferitele grupuri de idoli din proiect și evenimente.

Reîncarnarea lui Saitō Dōsan „Shigemichi Saitō” conduce prima unitate „No Princess”. Saitō Dōsan era cunoscut ca Vipera lui Mino și socrul lui Oda Nobunaga. Shigeru Saitō se ocupă de producția muzicală propriu-zisă.

Reîncarnarea lui Date Masamune „Muneto Date” conduce cea de-a doua unitate „Lunatic Eyes”. Date este renumit pentru că este un războinic cu un singur ochi și stăpânul Sendai. Akihiro Tomita se ocupă de producția muzicală propriu-zisă.

Reîncarnarea lui Sanada Yukimura „Kōnosuke Sanada” conduce a treia unitate „X-UC”. Sanada Yukimura a fost un războinic faimos care este cel mai bine cunoscut pentru că a apărat castelul Osaka împotriva Tokugawa în 1614. Yōhei Kisara se ocupă de producția muzicală propriu-zisă.

A patra unitate de idoli se numește „Fool’s End”. Grupul este cheia poveștii de fundal a proiectului, deoarece anunțul despărțirii acestui duo de idoli de renume național este cel care declanșează perioada „Warring Idols”, grupurile de idoli luptă pentru a fi succesorul lor. Aoi Yūki și Ayana Taketatsu, care cântă în rolul grupului de idoli din viața reală petite milady, au vocea celor doi membri ai Fool’s End, Shinobu Sakuma și, respectiv, Nagaho Mori.

Unitățile de idoli prezintă talentele lui Sachika Misawa, Miho Okasaki, Nanaka Suwa, Moe Toyota, Yuki Nakashima, Erika Ishitobi și alții. The Price of Smiles și designerul de caractere Urawa no Usagi-chan NOB-C au desenat design-urile personajelor și elementele vizuale cheie. Scriitorul Kanata Nakamura se ocupă de povestea idolilor.


Poster Oficial

Sursă: Twitter Oficial

The post Idol Bu Show Movie – Un Nou Trailer cu Anunțul Premierei pe 24 Iunie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top