Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

I’m Quitting Heroing – Confirmă Un Nou OVA în 2 Părți Intitulat Kenshū Ryokō wa Mokuteki o Ushinau na

P

protaku

Guest
Site-ul oficial pentru anime-ul de televiziune adaptat după seria de romane ușoare „I’m Quitting Heroing: Next Gig Is at the Demon Queen’s Castle”, mai numită și „Yūsha, Yamemasu: Tsugi no Shokuba wa Maōjō”, scrisă de Quantum și Hana Amano, a anunțat miercuri că anime-ul va fi livrat în două cutii Blu-ray Disc (sau DVD) pe 24 iunie și 24 august care vor include pe lângă cele 12 episoade și un nou OVA în două părți, intitulat „Kenshū Ryokō wa Mokuteki o Ushinau na”, sau ”Don’t Lose Sight of Why We Took This Research Trip”.

Anime-ul a avut premiera pe 5 aprilie. Sentai Filmworks a achiziționat drepturi exclusive asupra anime-ului și îl transmite pe HIDIVE.

Distribuția include:
Kensho Ono ca Leo Demonheart
Kaede Hondo ca Echidna
Shizuka Itou ca Steiner
Hitomi Ohwada ca Lily
Yumi Uchiyama ca Mernes
Tetsu Inada ca Edvard
Minori Suzuki ca Dianette
Misato Matsuoka ca Jerietta

Povestea se concentrează pe Leo, un erou care a salvat odată lumea de invazia unei armate de demoni. Cu toate acestea, el a fost temut și ostracizat de oameni după salvare și a ajuns să nu aibă loc de muncă. Simțind că abilitățile sale ar fi mai bine apreciate în altă parte, se alătură armatei lordului demonilor cu care a luptat cândva. Acum, într-un nou mediu de lucru, Leo se străduiește să-și folosească abilitățile și să reînvie armata de demoni care este în pragul colapsului.

Yuu Nobuta este creditat ca director șef, în timp ce Hisashi Ishii regizează serialul la EMT Squared. Shigeru Murakoshi este responsabil de scenariile seriei. Yuki Nakano se ocupă de proiectarea personajelor.

Minori Suzuki interpretează tema de deschidere „Broken Identity”. Nao Tōyama interpretează melodia de final „Growing”.

Quantum a publicat povestea pe site-ul de poveste Kakuyomu în 2017. Kadokawa publică povestea tipărită cu ilustrații de Amano.

Nori Kazato a lansat o adaptare manga a romanelor pe site-ul de manga Young Ace Up al lui Kadokawa în mai 2018.Sursă: Website Oficial

The post I’m Quitting Heroing – Confirmă Un Nou OVA în 2 Părți Intitulat Kenshū Ryokō wa Mokuteki o Ushinau na first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top