Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Isekai Meikyū de Harem o – Un Nou Trailer cu Anunțul Premiere pe 6 Iulie

P

protaku

Guest
Kadokawa a dezvăluit luni că anime-ul de televiziune adaptat după seria de romane ușoare „Harem in the Labyrinth of Another World”, mai numită și „Isekai Meikyū de Harem o”, creată de Shachi Sogano, va avea premiera pe 6 iulie. Serialul va fi difuzat pe AT-X, Tokyo MX și BS11 și va difuza pe Anime Store și alte servicii. Anime-ul va avea o versiune de difuzare TV care restricționează unele imagini și sunete, o versiune „harem” care restricționează doar unele imagini și o versiune „super harem” care nu va fi editată.

Personalul a dezvăluit și un nou trailer scurt pentru anime. Videoclipul prezintă o previzualizare a piesei de deschidere creată de Shiori Mikami intitulată „Oath”.

Personalul a mai dezvăluit că Kenta Miyake îl va juca pe Allen în anime. În plus, Taku Yashiro și Miyake vor interpreta tema melodiei de final „Shinshi no Torihiki 60-Man Naal” (Gentleman’s Deal 600.000 Naal).

Crunchyroll va transmite anime-ul pe măsură ce acesta este difuzat și descrie povestea:
„Luptându-se cu viața și societatea, elevul de liceu Michio Kaga rătăcește pe internet și ajunge pe un site ciudat. Site-ul web, care conține o serie de întrebări și un sistem bazat pe puncte, vă permite să creați abilități pentru un personaj. După ce și-a terminat personajul, Kaga a fost transportat într-o lume fantastică asemănătoare unui joc și a renăscut ca un bărbat puternic care poate revendica fete la nivel de idol. Așa începe legenda de trișat și harem a unui bărbat renascut!”

Anime-ul îl va avea în rolurile principale pe Taku Yashiro în rolul Michio Kaga și pe Shiori Mikami în rolul Roxanne.

Naoyuki Tatsuwa regizează la Passione. Kurasumi Sunayama se ocupă de scenariile seriei. Makoto Uno creează personajele. Tomoki Kikuya compune muzica.

Sogano a lansat romanele pe site-ul Shōsetsuka ni Narō în 2011 și le-a încheiat în noiembrie 2019, cu un epilog în martie 2020. Shufunotomo Co. Ltd. publică romanele tipărite cu ilustrații de Shikidouji. Issei Hyōju a lansat o adaptare manga a romanelor în revista Shōnen Ace creată de Kadokawa în aprilie 2017.Sursă: Twitter Oficial

The post Isekai Meikyū de Harem o – Un Nou Trailer cu Anunțul Premiere pe 6 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top