Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Kagami no Kojou – Un Nou Anime – Trailer cu Anunțul Lansării pe 23 Decembrie

P

protaku

Guest
Viitorul film anime „Lonely Castle in the Mirror” a lansat un poster oficial, precum și un nou trailer. Filmul va fi lansat în cinematografele japoneze pe 23 decembrie anul acesta.

Ami Toma dă vocea personajului principal Kokoro Anzai. A fost publicat și un videoclip care arată audiția actriței Toma pentru personaj, împreună cu un comentariu:
„A fost prima dată când am audiat pentru rolul lui Kokoro-chan, așa că eram puțin îngrijorată dacă eram potrivită pentru acest rol. Eu însumi îmi este uneori greu să-mi exprim gândurile și sentimentele, așa că simt că sunt asemănătoare cu ea în acest fel. Când citeam povestea originală, am vrut să o susțin pe Kokoro-chan, așa că voi face tot posibilul să fac filmul, astfel încât toți cei care îl urmăresc să o susțină în același mod.”


S-au anunțat și mai multe detalii despre personal. Keigo Sasaki este designerul de personaje și directorul șef de animație, în timp ce Ilya Kuvshinov este responsabil pentru conceptul vizual și designul unic al castelului. Harumi Fuuki face muzica.

Filmul, regizat de Keiichi Hara și animat de A-1 Pictures, este bazat pe romanul japonez din 2017 al lui Mizuki Tsujimura. A fost publicat pentru prima dată de Poplar Publishing în mai 2017. Romanul a primit apoi o adaptare manga, ilustrată de Tomo Taketomi, care a fost apoi serializat sub Ultra Jump de la Shueisha din iunie 2019 până în februarie 2022.

Penguin Books a publicat romanul în engleză pentru Regatul Unit și îl descrie astfel:
„Într-un cartier liniștit din Tokyo, șapte adolescenți se trezesc și constată că oglinzile din dormitorul lor strălucesc. La o singură atingere, ei sunt atrași din viețile lor singuratice într-un castel minunat plin de scări întortocheate, portrete vigilente și candelabre sclipitoare. În acest nou sanctuar, ei se confruntă cu un set de indicii care duc într-o cameră ascunsă, unde unuia dintre ei îi se va îndeplini o dorință. Dar există o problemă: dacă nu pleacă până la ora cinci, vor muri. Pe măsură ce trece timpul, iese la iveală un adevăr devastator: cei care îndrăznesc să-și împărtășească poveștile vor fi pedepsiți.”


Noul Poster Oficial

Sursă: Website Oficial

The post Kagami no Kojou – Un Nou Anime – Trailer cu Anunțul Lansării pe 23 Decembrie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top