Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Kaiju No. 8 – Primește O Nouă Adaptare – Teaser

P

protaku

Guest
Contul oficial de Twitter pentru manga Kaiju No. 8 a anunțat vineri că seria va primi o adaptare anime. Animația TOHO a transmis un videoclip de anunț.

Matsumoto a lansat manga în iulie 2020 pe site-ul Shonen Jump+. Primul volum de tipărire a fost livrat pe 4 decembrie 2020, iar volumul a mai avut încă două tipăriri din cauza cererii. Sheuisha a publicat cel de-al șaptelea volum compilat al manga pe 4 iulie.

Viz Media a licențiat manga. Compania lansează capitole digital și fizic. Shueisha publică manga pe serviciul său MANGA Plus sub titlul Monster #8 și descrie povestea:

Un bărbat care lucrează la o slujbă departe de visele sale din copilărie este învăluit într-o situație neașteptată…! Devenind un monstru, își propune din nou să-și împlinească visul de-o viață…!
În septembrie 2021, manga a depășit 4 milioane de exemplare în circulație, făcând-o cea mai rapidă manga Shonen Jump+ (spre deosebire de manga difuzată în revistele tipărite ale lui Shueisha ) care a atins piatra de hotar.Sursă: Twitter Oficial

The post Kaiju No. 8 – Primește O Nouă Adaptare – Teaser first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top