Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Loki (serial)

Crystal Snow

Back in business
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
1,072
Reaction score
62
Points
48
Age
26
Location
București
Website
www.patreon.com
Loki este un serial de televiziune american din 2021 creat de Michael Waldron pentru serviciul de streaming Disney +, bazat pe personajul cu același nume creat de Marvel Comics. Are loc în Universul Cinematografic Marvel (Marvel Cinematic Universe, MCU) și are loc după evenimentele din filmul Răzbunătorii: Sfârșitul jocului (Avengers: Endgame, 2019), în care o versiune alternativă a lui Loki a creat o nouă cronologie. Serialul este produs de Marvel Studios, cu Waldron ca scenarist principal și Kate Herron ca regizor al primului sezon.

Tom Hiddleston a reprimit rolul lui Loki din seria de filme, cu Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Sasha Lane, Jack Veal, DeObia Oparei și Richard E. Grant în rolurile principale. Până în septembrie 2018, Marvel Studios a dezvoltat o câteva seriale limitate pentru Disney +, axate pe personaje secundare din filmele din Universul Cinematografic Marvel. O serie cu Hiddleston în rolul lui Loki a fost confirmată în noiembrie 2018. Waldron a fost angajat în februarie 2019, iar Herron s-a alăturat în august 2019.

Loki a avut premiera pe 9 iunie 2021, iar primul său sezon este format din șase episoade. Face parte din Faza a IV-a (Phase Four) a MCU. Sezonul a avut recenzii pozitive, fiind lăudate interpretarea actoricească și arta sa vizuală. Un al doilea sezon este în curs de dezvoltare.
Sumar:
După ce a furat Tesseractul în timpul evenimentelor din Avengers: Endgame (2019), o versiune alternativă a lui Loki este dusă în fața reprezentanților misterioasei Autorități ai Varianței Timpului (TVA), o organizație birocratică care există în afara timpului și a spațiului și care monitorizează cronologia. I se oferă lui Loki o alegere: fie va fi șters din existență din cauza faptului că este o „variantă de timp” fie ajută la fixarea cronologiei și la oprirea unei amenințări mai mari. Loki începe să călătorească în timp și să modifice istoria umană.


[youtube]

Lista de episoade:
1Glorious PurposeKate HerronMichael Waldron9 iunie 2021
2The VariantKate HerronElissa Karasik16 iunie 2021
3LamentisKate HerronBisha K. Ali23 iunie 2021
4The Nexus EventKate HerronEric Martin30 iunie 2021
5Journey into MysteryKate HerronTom Kauffman7 iulie 2021
6„For All Time. Always.”Kate Herron14 iulie 2021
 
Top