Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Love Flops – Adaptare Manga Cu Lansare pe 24 Iunie

P

protaku

Guest
Al 12-lea număr din acest an al revistei Young Animal a lui Hakusensha a dezvăluit vineri că Ryūdai Ishizaka va lansa în numărul 13 al revistei pe 24 iunie o adaptare manga a proiectului anime de televiziune original Renai Flops, mai numit și Love Flops, creat de Kadokawa. Proiectul Love Flops este creditat pentru lucrarea originală.

Anime-ul se concentrează pe Asahi Kashiwagi, un student care într-o dimineață se confruntă cu o serie de accidente neobișnuite în drum spre școală – totul în conformitate cu o vagă premoniție la ceva televiziune pe care a urmărit-o în acea dimineață și totul culminând cu o întâlnire nefericită cu o fată. Întâmplător, toate fetele pe care le întâlnește sunt noi eleve sau profesore la școala lui. Cunoștințele anterioare ale lui Asahi despre fete îi câștigă suspiciunea despre Yoshio, un autoproclamat „prieten al lui Asahi”. După școală, găsește o scrisoare de dragoste în dulapul pentru pantofi, spunându-i să vină la cireșul din spatele școlii, din nou conform cu premonițiile sale de dimineață. Asahi se îndreaptă către copacul cu flori de cireș pentru a vedea ce îl așteaptă.

Anime-ul va avea premiera anul acesta.

Ishizaka a lansat Iwa-Kakeru! -Climbing Girls- manga pe site-ul Cycomi al Cygames în decembrie 2017 și s-a încheiat în mai 2019. Shogakukan a publicat patru volume pentru manga. Ishizaka a lansat apoi „Iwa-Kakeru!! -Try a new climbing-” continuare manga pe Cycomi în iunie 2019. Manga s-a încheiat cu al șaselea volum în mai 2021.

Anime-ul „Iwa-Kakeru! -Sport Climbing Girls-” bazat pe manga originală a avut premiera în octombrie 2020 și a avut 12 episoade. Crunchyroll a transmis serialul în timp ce a fost difuzat.Sursă: Twitter Oficial

The post Love Flops – Adaptare Manga Cu Lansare pe 24 Iunie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top