Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Luminous Witches – Un Nou Trailer Anunță Premiera pe 3 Iulie

P

protaku

Guest
Contul oficial de Twitter pentru serialul anime de televiziune „Renmei Kūgun Kōkū Mahō Ongakutai Luminous Witches”, mai numit și „Allied Air Force Magical Idols Luminous Witches”, a început să difuzeze un nou videoclip promoțional duminică. Videoclipul prezintă melodia de deschidere a anime-ului „WONDERFUL WORLD”, interpretată de către distribuția anime-ului.

Anime-ul va avea premiera pe AT-X, Tokyo MX, KBS Kyoto și Sun TV pe 3 iulie, la TV Aichi pe 4 iulie și pe BS NTV pe 5 iulie.

Comitetul de producție al anime-ului a amânat data premierei anime-ului până în 2022 din cauza „diverselor circumstanțe”. Anime-ul a fost programat să aibă premiera în 2021. Kadokawa a anunțat proiectul anime în 2018.

Povestea este un spin-off al francizei Strike Witches și se concentrează pe o escadrilă unică de „vrăjitoare care nu luptă”. În schimb, escadrila cântă și interpretează muzică pentru a proteja zâmbetele celor care au fost alungați din orașele natale de Neuroi.

Vedetele anime:
Sayaka Tsuzuki ca Éléonore Giovanna Gassion
Ami Aimoto ca Lyudmila Andreyevna Rouslanova
Mai Narumi ca Virginia Robertson
Minako Hosokawa ca Inori Shibuya
Ryō Mamiya ca Aira Payvikki Linnamar
Kana Konaka ca Maria Magadalene Dietrich
Misaki Yūki ca Manaia Matawhaura Hato
Rino Yoshikita ca Sylvie Cariello
Rio Mamesaki ca Joanna Elizabeth Stafford
Mikako Komatsu în rolul Grace Maitland Steward

Humikane Shimada a desenat personajele pentru noile Vrăjitoare. Shimada și Projekt World Witches sunt creditați cu lucrarea originală. Shouji Saeki regizează anime-ul și se ocupă de compoziția serialului. Shinya Murakami este creditat pentru „literatura din seria Vrăjitoare”. Kadokawa produce muzica. SHAFT animează serialul.

Distribuția principală a anime-ului a format o unitate de idoli în 2019, iar primul single CD, „Flying Skyhigh”, a fost livrat în mai 2020. Al patrulea single a fost livrat pe 25 februarie. Unitatea a susținut primul lor concert live independent pe 20 februarie. Distribuția va interpretează melodia de deschidere a anime-ului „WONDERFUL WORLD” și melodia de final „Watashi to Minna no Uta” (My and Everyone’s Song).Sursă: Twitter Oficial

The post Luminous Witches – Un Nou Trailer Anunță Premiera pe 3 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top