Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Mononoke – Trailer – Un Nou Film Anime cu Lansare în 2023

P

protaku

Guest
Un stream live care sărbătorește cea de-a 15-a aniversare a anime-ului Mononoke a dezvăluit sâmbătă că anime-ul va primi un film în 2023. Anunțul spunea că filmul va fi o lucrare complet nouă.

Kenji Nakamura va reveni pentru a regiza filmul, cu producție la Twin Engine. Takahiro Sakurai se va întoarce pentru a-și exprima vocea vânzătorului de medicamente.

Videoclipul de mai sus prezintă și alte proiecte pentru a comemora cea de-a 15-a aniversare, inclusiv o campanie de crowdfunding și o piesă de teatru. Campania de crowdfunding va fi lansată atât pe Kickstarter (pentru fanii de peste mări) cât și pe Ubgoe (pentru fanii din Japonia) pe 24 iunie.

Un alt proiect va prezenta 12 artiști, fiecare creând un vizual pentru franciză. Prima imagine (mai jos) este de la Yaeko Ninagawa, care a desenat adaptarea manga a anime-ului.Animeul Mononoke a avut premiera în 2007 și a fost difuzat pentru 12 episoade. Seria este un spin-off al anime-ului Ayakashi – Samurai Horror Tales. Mai exact, urmărește vânzătorul de medicamente din arcul „Bakeneko” (Pisica Goblin). Animeul Mononoke are cinci arcuri, ultimul fiind intitulat „Bakeneko”.

Kenji Nakamura a regizat anime-ul de televiziune la Toei Animation, iar Takashi Hashimoto a proiectat personajele și a fost director șef de animație. Yasuharu Takanashi a compus muzica.

Anime-ul a fost difuzat anterior pe Crunchyroll, dar este disponibil în prezent pe alte servicii de streaming, cum ar fi Canalul Roku. New Video Group a lansat seria pe DVD în America de Nord în 2014.


Ilustratie Aniversara de Tanemura Arina

Sursă: Twitter Oficial

The post Mononoke – Trailer – Un Nou Film Anime cu Lansare în 2023 first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top