Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

One Piece Film Red – Adaptează un Roman cu Lansare pe 9 August

P

protaku

Guest
Shueisha anunță că va lansa o adaptare scrisă inedită a filmului anime „One Piece Film Red” pe 9 august, sub amprenta Jump J-Books. Jun Esaka se întoarce în franciza One Piece pentru a scrie romanul bazat pe scenariul lui Tsutomu Kuroiwa. Esaka a scris anterior romanul spin-off One Piece Heroines și a scris, de asemenea, mai multe romane în franciza Naruto.

Filmul va fi lansat în Japonia pe 6 august.

Filmul se va concentra pe un nou personaj pe nume Uta, fiica lui Shanks. Kaori Nazuka va fi vocea vorbitoare a lui Uta, în timp ce Ado va fi vocea cântătoare a personajului. Ado va interpreta, de asemenea, piesa tematică a filmului „Shinjidai” („New Genesis”). Kenjiro Tsuda va exprima personajul Gordon din film.

Goro Taniguchi regizează One Piece Film Red. Tsutomu Kuroiwa scrie scenariul, iar creatorul manga One Piece Eiichiro Oda însuși este producător executiv.

Oda a proiectat, de asemenea, personajele „de îmbrăcăminte de luptă” pentru film, care au o temă de „pirați rock x” și prezintă piele și crampoane pentru o atmosferă de armură din Evul Mediu.Sursă: Jump J-Books

The post One Piece Film Red – Adaptează un Roman cu Lansare pe 9 August first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top