Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Otaku Elf – Un Nou Trailer Ce Anunță Adaptarea Anime

P

protaku

Guest
Canalul Nikkatsu Anime de pe YouTube a postat un videoclip promoțional pentru a anunța că manga Otaku Elf, mai numită și Edomae Elf, a lui Akihiko Higuchi inspiră un anime de televiziune.

Seven Seas publică manga în engleză și descrie povestea:
„Koganei Koito este un adolescent care lucrează ca însoțitor la Altarul Takamimi. Zvonurile spun că o zeitate locuiește în altar, dar locuința reală este un elf nemuritor care s-a trezit blocat pe Pământ în urmă cu aproximativ patru sute de ani. În plus, spiridusul este un total închis, care nu vrea să iasă afară… și și-a dezvoltat un gust pentru jocurile video! Acum, însoțitorii de la altar trebuie să răspundă dragostei spiridușului pentru cele mai moderne gadgeturi – de la jocuri portabile până la căști de realitate virtuală – în această comedie fantasy fermecătoare!”

Principalii membri ai distribuției sunt:
Yuka Ozaki ca Koito
Ami Koshimizu ca Elda

Takebumi Anzai regizează animeul la C2C. Shogo Yasukawa supraveghează și scrie scenariile. Takeshi Oda proiectează personajele și servește ca director șef de animație. Akito Matsuda (Sound! Euphonium, Liz and the Blue Bird) compune muzica.

Higuchi a desenat următoarea ilustrație pentru a sărbători vestea:Higuchi a lansat manga în revista Shonen Magazine Edge a lui Kodansha în 2019. Al șaselea volum compilat al manga va fi livrat în Japonia joi.Sursă: Twitter Oficial

The post Otaku Elf – Un Nou Trailer Ce Anunță Adaptarea Anime first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top