Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Overlord IV – Un Nou Trailer ce Anunță Premieră pe 5 Iulie

P

protaku

Guest
Kadokawa a dezvăluit luni al treilea videoclip promoțional pentru Overlord IV, al patrulea sezon anime de televiziune bazat pe seria de romane ușoare Overlord creată de Kugane Maruyama. Videoclipul dezvăluie că anime-ul va avea premiera pe 5 iulie.

Serialul va fi difuzat în Japonia pe AT-X, Tokyo MX, MBS, TV Aichi și BS11. Videoclipul prezintă, de asemenea, melodia tematică de deschidere și de final. Duo-ul OxT (Masayoshi Ōishi și [email protected]) interpretează tema de deschidere „HOLLOW HUNGER”, iar Mayu Maeshima interpretează tema de final „No Man’s Dawn”.

Printre membrii distribuției se numără Satoshi Hino ca Ains Ooal Gown, Yumi Hara ca Albedo, Sumire Uesaka ca Shalltear Bloodfallen, Emiri Katō ca Aura Bella Fiora, Yumi Uchiyama ca Mare Bello Fiore, Masayuki Katou ca Demiurge și Kenta Miyake ca Cocytus.

Naoyuki Itou se întoarce pentru a regiza animeul la Madhouse. Yukie Sugawara se întoarce și el pentru a scrie și a supraveghea scenariile serialului. Satoshi Tasaki a revenit ca designer de caractere.

La momentul anunțului celui de-al patrulea sezon, ilustratorul „so-bin” a spus că cel de-al 10-lea volum al romanului – care îi place în mod deosebit lui „so-bin” – este „în sfârșit” animat.

Franciza va avea, de asemenea, un proiect de film anime care va acoperi povestea cărților Sei Ōkoku-hen (Arcul Regatului Sfânt).

Povestea francizei are loc în anul 2138, când jocurile în realitate virtuală sunt în plină expansiune. Yggdrasil, un joc online popular, este închis în liniște într-o zi. Cu toate acestea, protagonistul Momonga decide să nu se deconecteze. Momonga este apoi transformat în imaginea unui schelet ca „cel mai puternic vrăjitor”. Lumea continuă să se schimbe, personajele non-player (NPC) încep să simtă emoții. Neavând părinți, prieteni sau loc în societate, acest tânăr obișnuit Momonga se străduiește apoi să preia noua lume în care a devenit jocul.

Kugane Maruyama a început seria originală de romane ușoare Overlord online în 2010, iar amprenta Enterbrain a lui Kadokawa a început să publice seria tipărită cu ilustrații de so-bin în 2012. Yen Press lansează seria de romane în America de Nord. Compania lansează, de asemenea, adaptarea manga a lui Hugin Miyama și Satoshi Ōshio.


Poster Oficial Overlord IV

Sursă: Twitter Oficial

The post Overlord IV – Un Nou Trailer ce Anunță Premieră pe 5 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top