Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Referinta pentru retelele sociale

Miauti

Moderator
Staff member
Joined
Sep 10, 2021
Messages
20
Reaction score
13
Points
3
Age
14
Location
Nex
Website
miauti.blogspot.com
Nu stiu daca e bine, dar pentru majoritatea care nu detin un site / blog propriu dar care au conturi pe diferite platforme de socializare s-ar putea sa le fie de folos. Pentru cei care detin bloguri/ site-uri nu prea li se pare cine stie ce.

In ultimul timp, poate ati auzit despre o noile platformw numite Carrd / Linktree. Mai simplu spus, o platforma de creare de site-uri web, la fel ca Squarespace sau WordPress .

Vreau ca majoritatea sa inteleaga, de ce este buna o astfel de platforma. Asa ca voi spune pe scurt despre doua platforme pe care le folosesc pentru asa ceva.
Este facuta pentru a furniza o pagina de destinata pentru o persoana sau asociati care intregreaza legaturi in social media, care rareori permite conectarea mai multor site - uri. Site-ul a fost inspirat de utilizatorii care folosesc mai multe social media, in care nu pot permite mai multe hyperlinkuri pe un profil.

Profil; Bun pentru a crea o pagina cu informatii personale pentru a le spune altora despre tine, probabil sa te promoveze catre angajatori sau colaboratori.
Un fel de profil, dar special pentru artistii vizuali, deoarece este menit sa prezinte arta si grafica.
La ce il folosesti: Pentru lucruri precum produse, servicii, aplicatii si altele asemenea. Paginile de destinatie faciliteaza explicarea ce este ceva, cum functioneaza si de unde sa il obtineti
Bun pentru companiile care interactioneaza cu clientii actuali sau potentiali. Formularele pot face lucruri precum colectarea de e-mailuri, efectuarea de sondaje etc. .

Aceste platforme se difera si sunt diferite de celelalte categorii. Sunt ca la jumatatea drumului intre un site cu o singura pagina si un site cu mai multe pagini. Este o pagina, dar sunt impartite in diferite categorii - perfecte pentru persoanele care doresc să disemineze informatii despre un subiect, in special unul complex.

Url: https://linktr.ee/
Linktree este o pagina de destinatie de referinta pentru retelele sociale, dezvoltata de Alex Zaccaria, Anthony Zaccaria si Nick Humphreys, cu sediul în Melbourne si Sydney , Australia .

Se afirma ca are peste 5 milioane de utilizatori in intreaga lume.
P.S. daca ai mai multe conturi de site-uri de socializare si nu sti care dintre ele vrei sa le imparasesti cu urmatorii, s ar putea ca linktree / carrd sa te ajute.
PMDV: din punctu meu de vedere pentru ce imi trebuie imi este de ajuns. :
Exemplu : https://linktr.ee/Miauti

Url: https://carrd.co/
Totusi, marea diferenta dintre Carrd si alte site-uri este ca Carrd este optimizat pentru a crea site-uri web putin mai complex .
Pe langa aceste utilizari, multi le foloseste pentru alte lucrari . De exemplu, unii scriitori il folosesc pentru a-si schita povestile, folosind formatul sectionat pentru a-i ajuta sa tina evidenta personajelor, elementelor de constructie a lumii, punctele intrigii si multe altele.
Exemplu: https://miauti.carrd.co/

P.S; Aceste platforme sunt destinate persoanelor care au o cunostinta slaba despre a face un site.
 

Miauti

Moderator
Staff member
Joined
Sep 10, 2021
Messages
20
Reaction score
13
Points
3
Age
14
Location
Nex
Website
miauti.blogspot.com
 La ce te gandesti in acest moment? - Page 19 Divide10

multumim pentru promovarea paginii tale si informatii
Nu e promovare, mai degraba o informare. De exemplu sunt diferente intre platforme. carrd.co arata mai frumos si are mai multe teme. Iar lintr.ee are obtiunea contact direct. Desigur alte platforme au microbloging.

Iti dai seama tu daca ai mai multe retele si vrei sa ti le promovezi pe toate iti creei un astfel de cont.
Dar eu care stiu cat de cat cu ce se mananca un html pot face chestia asta pe un alt blog.
iti mai dau un exemplu daca esti o persoana publica si vrei sa te promovezi folosesti un astfel de platforma.. mai ales ca da bine si intr-un cv.
 
Top