Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Regulament jocuri și propunere joc

Xiphion.

Djvladka's ❤️
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
695
Reaction score
47
Points
28
Age
24
Location
București
Regulament jocuri:
- Înainte de a deschide un joc, postați aici numele jocului și explicațiile lui, iar după ce va fi aprobat de un administrator sau moderator, puteți să creați subiectul. Dacă veți crea subiecte și nu le veți posta prima dată în acest subiect, jocul dvs. va fi închis și mutat în arhiva forumului. Verificați ca jocurile pe care doriți să le propuneți să nu existe deja, pentru a nu repeta la infinit aceleași lucruri.
- Nu mai aveți voie să creați jocuri a căror activitate se desfășoară printr-un singur cuvânt/număr. Odată ce există un joc cu o numărătoare și unul cu "spune un oraș", acestea sunt mai mult decât suficiente.
- Spam-ul este interzis. Așadar, de acum încolo nu mai aveți voie să postați doar în această secțiune. Dacă un user intră pe forum și postează doar aici, la toate subiectele din secțiune, va fi avertizat de către un administrator sau moderator.
- Nu aveți voie să vă abateți de la subiect, decât dacă un user nu respectă micile reguli impuse într-un joc. De asemenea, respectectați-le, pentru a nu deruta șirul jocului. Nu sunt reguli grele, iar dacă un joc impune bbcode, aveți o bară pentru culori și stiluri. Așadar, nu aveți voie să mai postați mesaje de genul "nimic, la nimic, nu știu etc." la subiecte asemănătoare cu "La ce te gândești acum" (regula se aplică și la "Ce melodie asculți acum" din categoria Muzică).
Nu uitați că acest forum este dedicat lecturii, ci nu jocurilor de pe diferite forumuri. Nu a spus nimeni că trebuie să strângeți 1000 de mesaje pe forum, mai bine creați subiecte la diferite secțiuni, care să fie și cu idei creative, decât să veniți pe forum și să faceți spam la această secțiune.
Pentru o ședere cât mai plăcută, respectați acest regulament și regulamentul forumului.
Vă mulțumim,
Echipa Șoricei de bibliotecă
 

Xiphion.

Djvladka's ❤️
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
695
Reaction score
47
Points
28
Age
24
Location
București


vreți să avem un joc cu o numărătoare, chiar dacă se desfășoară printr-un singur număr?

 

Xiphion.

Djvladka's ❤️
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
695
Reaction score
47
Points
28
Age
24
Location
București
Iti dau exemplu cum se joaca
Ex.
Tara- China
Oras- Cluj
Munti- Ciucului
Aape- Criș
Pplante- Crin
Animale- Caine
Nume- Catalin
T- urmatoarea litera e M
cred că este acceptat, poți să-l postezi
 
Top