Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Regulament & ?!

Status
Not open for further replies.

Xiphion.

Djvladka's ❤️
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
695
Reaction score
47
Points
28
Age
24
Location
București
ATENTIE !:
1. Username/profil/avatar/semnatura

1.1 User name/Display name nu trebuie sa contina cuvinte vulgare sau cu tenta rasista.
1.2 Avatarul/Semnatura nu trebuie sa contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
1.3 Semnatura NU trebuie sa contina maxim doua imagini, deoarece semnatura NU reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
1.5 Inregistrarea mai multor conturi este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor.
1.6 Update Regulament Profil. De ce este necesar sa ti editezi profilul? Schimband poza de profil, dovedesti ca esti o persoana reala si nu un bot. Multe comunitati nu vor risca sa adauge un membru cu un avatar generic. Schimband avatarul sau editand profilul este o asigurare ca vei fi un membru activ. Poza de profil NU trebuie sa fie un selfie.

Regulament de inregistare pe forum. De ce ce este necesar sa-ti editezi profilul?

1. Schimband poza de profil, dovedesti ca esti o persoana reala si nu un bot.
2. Multe comunitati nu vor risca sa adauge un membru cu o poza de profil generic.
3. Schimband poza de profil sau editand profilul este o asigurare ca vei fi un membru activ.
4. Poza de profil NU trebuie sa fie un selfie.
2. Deschiderea unui nou topic (thread)
2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu acelasi subiect.
2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.

3. Limbajul
3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum.
3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba. Provocarea la cearta fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum

4. Reguli de postare
4.1 Off-topic/post-hunt/spam
4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.
Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.
4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

4.2 Dublu-post
4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare. Si nu este considerat dubla-postare in sectiunea Fan-Fic si Alte Lucrari.

4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
4.4 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.

6. Reclama\Spam
6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ. Sectiunea potrivita pentru a promova un site se gaseste in (DESCOPERA SITEURI si FORUMURI)

7. Report
7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.
8. Regulament pe sectiune
8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.
Alte informatii : FAQ


ATENTIE MODERATORI !:
•Nu abuzati de puterea voastra
•Daca un user incalca regulile repetat, anuntati un administrator. Acel user va fi sters.
 
Last edited by a moderator:

Miauti

Moderator
Staff member
Joined
Sep 10, 2021
Messages
20
Reaction score
13
Points
3
Age
14
Location
Nex
Website
miauti.blogspot.com
REGULAMENT AFILIERE!
Dacă dorești să faci schimb de link-uri cu ȘORICEI DE BIBLIOTECĂ, ar trebui să îndeplinești câteva condiții:

  1. * Site-ul trebuie să fie BLOG , SITE WEB sau LIVE SPACE. Grupurile de pe Facebook, Hi5, MySpace sau similare NU sunt acceptate. FORUMUL trebuie să aibă un conținut bun, iar secțiunea afiliaților trebuie să fie pe pagina principală.
  2. * Să aibă conținut despre anime, manga, cărți, japonia, RPG/RPC sau fanfiction.
  3. * Actualizare minimă o dată pe lună.
  4. * Site-ul tău trebuie să aibă minim șase luni vechime.

Dacă site-ul tău devine inactiv sau numele forumului ȘORICEI DE BIBLIOTECĂ nu mai apare pe prima pagină a lui, contractul de afiliere se va rezilia.
 
Status
Not open for further replies.
Top