Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Renul Centaur

Alethia Spitz

Member
Joined
Sep 26, 2021
Messages
61
Reaction score
12
Points
8
Age
36
Location
Braila
Dona:Cum casele si copii se inmultisera in ultima vreme Mos Craciun se gandise sa suplimenteze numarul renilor insa a gasit ca un centaur ren ar fi mai rentabil si mai puternic. Astfel ca ma angajase pe mine fiindca aveam puterea a 10 reni. obisnuiti. Asfel cu cei 9 reni si cu mine Sania Magica era la fel de puternica ca si cum ar fi fost trasa de 19 reni.
In plus se gandea Mos Craciun ca un ren pe jumatate uman in fruntea saniei i-ar fi adus puin mai multa popularitate.
Pe de alta parte tot la polul Nord mai fusese convocat de Mos Craciun un elf. Mos Craciun avea nevoie de un elf care fusese razboinic si capitan de armata fiindca vroia sa induca celorlalti elfi o disciplina militara fiindca in ultima vreme elfii si spiridusii care faceau jucarii devenisera indisciplinati si obraznici si desi se apropia cu pasi repezi Craciunul, mai eau doar cateva zile pana la Craciun, productiade jucarii era abia la jumatate.
Astfel se face ca Chiar la intrarea in satul lui Mos Craciun in drum spre atelierul lui, ma intalnesc cu o fata elf care ramase surprinsa cand ma vazu. Rar are cineva sansa sa vada un centaur ren.

Eram imbracata in partea de sus cu o bustiera imblanita (ca cea din poza) peste care aveam o rochie scurta tip pluoversi o haina de blana rosie in stil femininPeste spatele meu de ren eram impodobita cu crengute de brad si beteala rosu si alb.
 

Roxana H

deep ocean
Joined
Sep 9, 2021
Messages
1,167
Reaction score
18
Points
38
Location
BISTRIȚA
Website
unstoppablemind.forumotion.co.uk

Yuko Tatami || zady pink
Asteptam linistita sarbatorile de iarna. Deja terminasem inclusiv si decorurile si mancarea. Nu mai lipsea nimic, decat relaxarea care simteam ca mi se cuvine pe merit si fara regrete.
 

Alethia Spitz

Member
Joined
Sep 26, 2021
Messages
61
Reaction score
12
Points
8
Age
36
Location
Braila
Dona:Acum era ultimele pregatiri si fusesem trimisa sa aduc ultimele transporturi de scrisori si apoi sa ajut la incarcarea cadourilor in sania mare.
 
Top