Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Shinobi no Ittoki – Publică Un Nou Trailer, Poster și Informații Despre Distribuție

P

protaku

Guest
TROYCA și DMM Pictures au publicat miercuri al doilea videoclip promoțional, poster și detalii despre distribuția suplimentară pentru seria lor anime originală „Shinobi no Ittoki”, mai numită și „Ittoki the Ninja”. Animeul va avea premiera în octombrie.

Distribuția nou anunțată include:


Aoi Yūki ca Kirei Kisegawa

Hitomi Sekine ca Ryoko Sukuno

Miyu Tomita ca Satomi Tsubaki

Anime-ul de luptă cu ninja descrie atât soarta dură a lui Ittoki Sakuraba – un băiat aparent foarte obișnuit care află într-o zi că este al 19-lea moștenitor legitim al ninja Iga – cât și războiul de lungă durată dintre ninja Iga și Kōga.

Principalii membri ai distribuției sunt:


Ryota Ohsaka ca Ittoki Sakuraba

Katsuyuki Konishi ca Tokisada Kaga

Haruka Shiraishi ca Kōsetsu

Kikuko Inoue ca Yuka Sakuraba

Shuu Watanabe regizează animeul, iar Minato Takano se ocupă de scenariile seriei. Isamu Suzuki proiectează personajele și este directorul șef de animație. TOMISIRO compune muzica. Atât TROYCA, cât și DMM Pictures sunt creditate cu planificarea originală a serialului, din care TROYCA se ocupă de animație.

DMM a înființat casa de discuri de animație DMM Pictures în martie 2017. Regizorul de anime Ei Aoki și prietenii săi au fondat studioul TROYCA în 2014. Studioul a animat seriale precum IDOLiSH7, Aldnoah.Zero, RE :CREATORS și Lord El-Melloi II’s Case Files: Rail Zeppelin Grace.Sursă: Twitter Oficial

The post Shinobi no Ittoki – Publică Un Nou Trailer, Poster și Informații Despre Distribuție first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top