Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Skip and Loafer – Un Nou Trailer Prezintă Distribuția Principală și Personalul

P

protaku

Guest
Site-ul oficial al anime-ului de televiziune adaptat după manga „Skip and Loafer”, mai numită și „Skip to Loafer”, creată de Misaki Takamatsu, a dezvăluit marți un videoclip teaser, distribuția principală, personalul și imaginile personajelor.

Distribuția principală include:


Tomoyo Kurosawa ca Mitsumi Iwakura
Akinori Egoshi ca Sōsuke Shima

Kotomi Deai regizează anime-ul și se ocupă de compoziția serialului la P.A. Lucrări. Manami Umeshita proiectează personajele și servește ca director de animație. Takatsugu Wakabayashi compune muzica.

Seven Seas Entertainment lansează manga digital și tipărit în engleză și descrie povestea:
„Excelenta studentă Iwakura Mitsumi a visat întotdeauna să-și părăsească micul oraș, să meargă la o universitate prestigioasă și să facă schimbări pozitive în lume. Dar este atât de concentrată să-și atingă obiectivele încât nu este pregătită pentru viața de oraș foarte diferită (și copleșitoare), care o așteaptă într-un liceu din Tokyo. Din fericire, se împrietenește rapid cu Shima Sousuke, un coleg de clasă chipeș care este pe cât de relaxat, pe atât de prea pregătit. Poate această fată naivă de la țară să ajungă la Tokyo cu Sousuke alături?”

Takamatsu a lansat manga în revista Monthly Afternoon a lui Kodansha în august 2018. Kodansha a publicat miercuri cel de-al șaptelea volum compilat al manga.

Manga s-a clasat pe locul 7 în „manga pentru cititorii bărbați” din ediția din 2020, ghid creat de Takarajimasha Kono, numit și „Manga ga Sugoi!”. A fost nominalizat la cea de-a 13-a ediție a premiilor Manga Taisho în 2020 și a fost, de asemenea, nominalizat la categoria „Cel mai bun manga general” a celei de-a 44-a ediții anuale a premiilor Manga Kodansha în 2020.Sursă: Twitter Oficial

The post Skip and Loafer – Un Nou Trailer Prezintă Distribuția Principală și Personalul first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top