Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Smile of the Arsnotoria the Animation – Un Nou Trailer cu Anunțul Premierei pe 6 Iulie

P

protaku

Guest
Site-ul oficial al „Smile of the Arsnotoria the Animation”, anime-ul de televiziune adaptat după jocul de pe smartphone „Warau Arsnotoria”, creat de Nitroplus, a dezvăluit miercuri un videoclip promoțional, o nouă ilustrație, distribuția suplimentară și artiștii melodiilor tematice. Videoclipul prezintă tema melodiei de deschidere „Hajimari e to Tsuzuku Basho” de Hanauta, o unitate compusă din actrițele vocale din Dormitorul 5 al serialului.

Anime-ul va avea premiera pe canalele Tokyo MX și BS NTV pe 6 iulie. Crunchyroll va debuta în premieră primele două episoade ale anime-ului la Anime Expo 2022 pe 2 iulie.

Minori Chihara va da vocea lui Lidel, un nou personaj pentru anime. Lidel va fi, de asemenea, personajul principal din romanul spin-off „Warau Arsnotoria: Kotо̄ no Mahо̄ Kо̄butsugaku Jishū”, creat de de Takaaki Kaima.

Distribuția suplimentară include și:
Yukana ca Solо̄
Marina Inoue ca Hammit
Asuna Tomari ca Perdera
Yumiri Hanamori ca Voynii
Reina Matsuda și Satsumi Matsuda ca Seirei (Spirite)
Reina Ueda ca Figuray

Kobato Miku de la BAND-MAID și proiectul ei solo cluppo interpretează tema melodiei de final.

Jocul se învârte în jurul profesorilor și fetelor de la o academie de magie. Membrii principali ai distribuției jocului își reiau și rolurile în anime:
Misaki Kuno ca Arsnotoria
Miharu Hanai ca Mel
Miyu Tomita ca Petit Albert
Eri Yukimura ca Picatrix
Eriko Matsui ca Abramelin

Scriitorul Nitroplus, Hajime Ninomae, este creditat pentru elaborarea conceptului original al poveștii din joc, iar ilustratorul de roman Shinichirou Otsuka este creditat în mod similar pentru elaborarea desenelor personajelor principale ale jocului.

Naoyuki Tatsuwa regizează anime-ul la LIDEN FILMS, iar Midori Gotou se ocupă de supravegherea și scrierea scenariilor de serie. Takahiro Kishida proiectează personajele pentru animație. Pony Canyon produce muzica.

Ceilalți membri ai personalului includ:
Director artistic: Tadashi Kudo
Artist cheie de culoare: Aiko Shinohara
Director de compoziție pentru fotografie: Hisayoshi Yamamoto
Editare: Mai Hasegawa (EditZ)
Regizor de sunet: Satoshi Motoyama
Efecte sonore: Yuika Shiraishi
Muzica: Ryō Takahashi, Ken Itō

O adaptare manga a fost lansată în numărul din iulie al revistei Monthly Dragon Age a lui Kadokawa pe 9 iunie după care Famitsu Bunko va publica o romanizare.

Jocul a fost lansat la sfârșitul lunii februarie 2021, după o întârziere față de lansarea planificată pentru 2020.Sursă: Twitter Oficial

The post Smile of the Arsnotoria the Animation – Un Nou Trailer cu Anunțul Premierei pe 6 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top