Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Teppen—!!!!!!!!!!!!!!! – Un Nou Trailer ce Anunță Premiera pe 2 Iulie

P

protaku

Guest
Bushiroad a început să difuzeze un nou videoclip promoțional joi pentru anime-ul de televiziune „Teppen—!!!!!!!!!!!!!!!”, creat după manga „Teppen—!!!”, mai numită și „Summit!!!”. Videoclipul prezintă atât piesa tematică de deschidere „Teppen— Tengoku ~TOP OF THE LAUGH!!!~” de Teppen— All Stars, o unitate compusă din cei 15 membri ai distribuției principale, cât și piesa tematică de final „Ahatte Teppen”, interpretată de Mai.

Serialul va avea premiera pe serviciul de streaming AbemaTV pe 2 iulie, la ora 22:00. Va fi difuzat apoi pe canalul Tokyo MX pe 2 iulie, la ora 22:30 și va rula și pe Chukyo TV, Sun TV și Hokkaido TV.

Vedetele anime:
Mikoi Sasaki ca Yuzu Hosono
Ayasa Itō ca Yayoi Sakamoto
Aimi ca Yomogi Takahashi
Riko Kohara ca Mako Shirakabe
Saika Kitamori ca Saeka Yabukita
Yūki Wakai ca Hikari Jogasaki
Himari Hazuki ca Hina Kasama
Megu Sakuragawa ca Miyu Komatsuzaki
Moe Toyota ca Misao Ushiku
Momoyo Koyama ca Chihori Hokuto
Nanae Kojima ca Yuina Rokkatei
Aina Suzuki ca Mone Ishiya
Mayu Sagara ca Iroha Akishika
Aina Aiba ca Kana Kiyotsuru
Honoka Kuroki ca Chitose Amano

Shinji Takamatsu este regizorul șef al anime-ului, în timp ce Toshinori Watanabe este regizorul anime-ului la Drive. Jun Kumagai scrie și supraveghează scenariile anime-ului. Yoshiyuki Ōkubo proiectează personajele.

Artistul Namamugi și dezvoltatorul de povești Inujun au bazat manga pe Seiyū San-Shimai Team Y, o unitate formată din actrițele vocale Mikoi Sasaki, Aimi și Ayasa Itō.

În poveste, Yayoi Sakamoto, un fană a comedianților și a actorilor de comedie, se înscrie la liceul privat Kazuki din Namba. Ea se reîntâlnește cu Yomogi Takahashi, o prietenă din copilărie, cu care a format odată duo-ul de comedie „Konamonzu” când erau mici. În curând, se trezesc să pună la punct o rutină într-un parc, așa cum au făcut-o înainte, pentru a se înscrie la concursul unei zone comerciale locale. În acel moment, o fată misterioasă le strigă.

Canalul YouTube al echipei Seiyū San-Shimai Team Y are peste 133.000 de abonați. Namamugi a lansat manga în curs de desfășurare în revista Monthly Bushiroad în ianuarie 2021. Manga a generat deja evenimente în persoană și drame vocale.

Anunțul original al anime-ului a enumerat titlul complet al anime-ului ca „Teppen—!!!!!!!!!!!!!!!” cu 15 semne de exclamare (în loc de doar trei semne de exclamare ca în titlul manga) și a tachinat că cele 15 semne de exclamare au semnificație.

De menționat, manga Teppen—!!! nu are legătură cu manga Teppen din 1993-1996 a lui Takaki Konari sau cu adaptarea sa animată video originală din 1996.


Poster Oficial Teppen

Sursă: Twitter Oficial

The post Teppen—!!!!!!!!!!!!!!! – Un Nou Trailer ce Anunță Premiera pe 2 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top