Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

The Ice Guy and His Cool Female Colleague – O Nouă Adaptare Anime

P

protaku

Guest
Square Enix a anunțat luni că manga „The Ice Guy and His Cool Female Colleague”, mai numită și „Kōri Zokusei Danshi to Cool na Dōryō Joshi”, creată de Miyuki Tonogaya, inspiră un anime de televiziune. Tonogaya a desenat o ilustrație pentru a sărbători vestea.

„Comedia romantică fantastică la locul de muncă” se învârte în jurul lui Himuro-kun, un descendent modern al Femeii de Zăpadă din folclorul japonez, și a colegei sale aparent excentrică, dar amabilă, Fuyutsuki. Himuro-kun tinde să înghețe obiectele din apropiere sau să invoce o furtună de zăpadă atunci când este agitat și, de asemenea, se întâmplă să aibă o pasiune secretă pentru Fuyutsuki. Cu toate acestea, Fuyutsuki este aproape complet ignorată de orice în jurul ei.

Yui Ishikawa va juca rolul Fuyutsuki, iar Chiaki Kobayashi îl va juca pe Himuro-kun.

Mankyū regizează anime-ul la Zero-G și noul studio Liber. Personalul plănuiește să anunțe mai multe detalii despre anime pe 3 august, ziua de naștere a lui Himuro.

Tonogaya a lansat manga pe rețelele de socializare unde a câștigat popularitate, iar acum o serializează pe serviciul Gangan pixiv. Al șaselea volum de carte compilată din manga va fi lansat marți.

Comikey a licențiat manga în engleză.Sursă: Comic Natalie

The post The Ice Guy and His Cool Female Colleague – O Nouă Adaptare Anime first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top