Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

The Ice Guy and His Cool Female Colleague – Un Nou Trailer

P

protaku

Guest
Anime-ul „The Ice Guy and His Cool Female Colleague” a lansat un trailer și un nou poster. Adaptarea anime colaborativă a Studios ZERO-G și Liber este programată pentru o lansare în 2023. Chiaki Kobayashi îi dă vocea tipului de gheață Himuro-kun, în timp ce Yui Ishikawa joacă rolul colegei sale cool, Fuyutsuki-san.

Posterul recent lansat a venit cu o legendă în japoneză legată de Himuro-kun, care se traduce prin „Locul de muncă este acolo unde sentimentele romantice albe suflă ca zăpada”.

Anime-ul „The Ice Guy and His Cool Female Colleague” a lansat, prezintă în noul trailer cele două personaje cu vocile lor.

Miyuki Tonogaya rulează manga „The Ice Guy and His Cool Female Colleague” pe site-ul Square Enix Gangan pixiv manga. Seria a lansat primul volum compilat pe 22 iulie 2019, iar cel mai nou, Volumul 6, pe 22 iunie 2022. Deoarece 3 august marchează ziua de naștere a lui Himuro, mangaka Tonogaya a desenat și o ilustrație în cinstea sa:Comikey a licențiat manga pentru lansări în limba engleză și descrie intriga după cum urmează:
„Himuro-kun este un descendent viu al Femeii de Zăpadă din folclorul japonez. Dar ori de câte ori este în preajma colegei sale excentrice, dar amabilă, Fuyutsuki-san, el îngheață complet! În ciuda furtunii de zăpadă a iubirii care năvălește în inima lui și a neputinței ei deplină, va face Himuro-kun un pas înainte sau va rămâne înghețat pe loc?”Sursă: Twitter Oficial

The post The Ice Guy and His Cool Female Colleague – Un Nou Trailer first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top