Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Toku: Touken Ranbu – Hanamaru – Setsugetsuka – Un Nou Trailer Pentru al Doilea Film din Serie

P

protaku

Guest
Site-ul oficial al trilogiei de film „Toku: Touken Ranbu – Hanamaru – Setsugetsuka” a început vineri să difuzeze un nou trailer pentru cel de-al doilea film „Tsuki no Maki” (Moon Story). Trailerul dezvăluie și previzualizează piesa tematică a filmului „Hana no Utage” de Mitsuhiro Ichiki și Toshiki Masuda cu personajele lor respective. Site-ul a dezvăluit, de asemenea, mai multă distribuție și un nou poster pentru film.

„Tsuki no Maki” se va deschide pe 8 iulie.

Noi în distribuția anime Touken Ranbu sunt Yoshihisa Kawahara ca Azuki Nagamitsu, Tsubasa Yonaga ca Kenshin Kagemitsu, Yūya Hirose ca Kotegiri Gou, Taku Yashiro ca Buzen Gou, Tarusuke Shingaki ca Chiyoganemaru, Shugo Nakamura în rolul Chatannakiri, Kenichirō Matsuda în rolul Nenekirimaru, Kent Itō în rolul Kuwana Gou, Shunichi Toki în rolul Matsui Gou, Atsushi Abe în rolul Suishinshi Masahide, Kenji Akabane în rolul Minamoto Kiyomaro, Toshiyuki Morikawa în rolul Onimaru Kunitschou In și Kazazu Sanitsmou In.

Primul film „Yuki no Maki” (Povestea zăpezii) s-a deschis pe 20 mai. Al treilea film „Hana no Maki” (Povestea florilor) se va deschide pe 1 septembrie. Fiecare film va avea un regizor diferit. Takashi Naoya se va întoarce din serialul de televiziune Touken Ranbu: Hanamaru pentru a regiza „Yuki no Maki”. Tomoaki Koshida se întoarce de la Zoku Touken Ranbu: Hanamaru pentru a regiza „Tsuki no Maki”. Sumie Noro va regiza „Hana no Maki”.

Doga Kobo produce primul film. Yuki Nekota, care a scris scenariile pentru cel de-al doilea sezon al serialului, revine și ca scenarist pentru primul film. Junichirō Taniguchi revine ca designer de personaje.

Mitsue Mori și Eriko Iida sunt designerii de sub-personaje. Hiyori Denforword Akishino și Eri Nakajima sunt designerii Touken, iar primul este și designer de recuzită alături de Tamami Izawa și Kazumi Ono. Takeshi Takahashi se întoarce pentru decor artistic, în timp ce Yukari Yasuda se întoarce ca director de artă. Yuki Itō este artistul cheie de culoare. Takehiro Go revine din cel de-al doilea sezon ca director de compoziție de fotografie, iar Kentarou Tsubone revine și ca editor. Fumiyuki Go revine ca director de sunet, în timp ce Katsuhiro Nakano se ocupă de efectele sonore. Kenji Kawai compune din nou muzica. Distribuția va interpreta tema de deschidere „Hanamaru-Tayori no Mau Koro ni”.

Trilogia va prezenta noul personaj Touken Danshi Yamanbagiri Chōgi, exprimat de Kengo Takanashi.

„Jocul de antrenament pentru personificarea sabiei” Touken Ranbu ia săbii celebre din istoria japoneză și le interpretează ca bishōnen. Nitroplus a conceput personajele și scenariul. Jocul a fost lansat în Japonia în ianuarie 2015.

Franciza a inspirat seria anime de televiziune Katsugeki: Touken Ranbu și un viitor film anime, precum și cele două serii anime ale spinoff-ului Touken Ranbu: Hanamaru și un film anime de tip compilație. Franciza a inspirat, de asemenea, două filme live-action, o serie de musicaluri și o serie de piese de teatru, precum și diverse manga.

Johren a lansat jocul original pentru browser Touken Ranbu în limba engleză în aprilie 2021 și a lansat versiunea pentru smartphone a jocului în august 2021.

Jocul Touken Ranbu Warriors de la KOEI Tecmo Games a fost lansat în Japonia pentru PC și Switch pe 17 februarie și a fost lansat pentru Switch în America de Nord pe 24 mai.


Poster Oficial

Sursă: Twitter Oficial

The post Toku: Touken Ranbu – Hanamaru – Setsugetsuka – Un Nou Trailer Pentru al Doilea Film din Serie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top