Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Tokyo Revengers Seiya Kessen – Un Nou Arc Publica Primul Trailer

P

protaku

Guest
Personalul francizei anime Tokyo Revengers a lui Ken Wakui a debutat duminică cu un nou videoclip promoțional și prima imagine cheie pentru arcul anime-ului „Seiya Kessen” („Christmas Showdown”). Videoclipul anunță că arcul va avea premiera în ianuarie 2023.

Canalele de televiziune din Japonia vor relua arcurile „Battle of 8/3” și „Bloody Halloween” începând din iulie. Anime-ul îl înlocuiește pe Tatsuhisa Suzuki ca vocea lui Ken „Doraken/Draken” Ryūgūji.

Primul anime a avut premiera pe 10 aprilie și a fost difuzat cu 24 de episoade. Crunchyroll a transmis anime-ul în timp ce a fost difuzat și transmite, de asemenea, un dublaj în engleză.

Koichi Hatsumi a regizat anime-ul la LIDEN FILMS, iar Yasuyuki Muto s-a ocupat de scenariile seriei. Kenichi Ohnuki și Keiko Ōta au conceput personajele. Satoki Iida a regizat sunetul, iar Hiroaki Tsutsumi a compus muzica.

Kodansha Comics publică manga digital în engleză și descrie povestea:
„Urmărind știrile, Takemichi Hanagaki află că iubita lui de la gimnaziu, Hinata Tachibana, a murit. Singura iubită pe care a avut-o vreodată a fost ucisă de un grup răufăcător cunoscut sub numele de Tokyo Manji Gang. Locuiește într-un apartament prost, cu pereți subțiri, iar șeful lui, mai tânăr cu șase ani, îl tratează ca pe un idiot. În plus, este o virgin complet și total… La apogeul vieții sale profunde, brusc, trece în timp de doisprezece ani înapoi la zilele sale de gimnaziu!! Pentru a o salva pe Hinata și a schimba viața pe care a petrecut-o fugind, Takemichi, cu timp parțial, fără speranță, trebuie să țintească spre vârful celei mai sinistre bande de delincvenți a lui Kanto!”

Seven Seas Entertainment a publicat manga tipărită în ediții 2-în-1 omnibus broșate începând cu mai 2022.

Wakui a lansat manga în revista Weekly Shōnen a lui Kodansha în martie 2017 și este în desfășurare.Sursă: Twitter Oficial

The post Tokyo Revengers Seiya Kessen – Un Nou Arc Publica Primul Trailer first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top