Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Urawa no Usagi-chan – Musasino! – Anunță Premiera pe 2 Iulie

P

protaku

Guest
Contul oficial de Twitter pentru Musasino!, al doilea sezon al anime-ului Urawa no Usagi-chan, a anunțat vineri că anime-ul va avea premiera pe 2 iulie, după ce a fost amânat cu cinci ani. Contul de Twitter a confirmat, de asemenea, că Crunchyroll va transmite în flux serialul și a dezvăluit două imagini. Emisiunea va fi difuzată pe TV Saitama și va fi difuzată și în Japonia pe U-NEXT și d Anime Store. Fiecare episod va dura din nou cinci minute.

Anime-ul Musasino! a fost inițial programat să aibă premiera în vara anului 2017, dar a fost amânat pe termen nelimitat din cauza „diverselor circumstanțe”.

Anime-ul va prezenta o distribuție principală care revine plus câteva personaje noi. Distribuția noilor personaje include:
Tomoyo Kurosawa ca Azuma Aragami
Sayaka Senbongi ca Nishiki Sakuragi
Miyu Tomita ca Saiko Junō
Saima Nakano ca Sakae Seiganji
Chinatsu Hirose ca Shion Ichinomiya

Mitsuyuki Ishibashi se întoarce pentru a regiza serialul la A-Real. HANGAR-18 este creditat pentru asistență în animație. Hiroyasu Kubota și harappa sunt creditați pentru compoziția, scenariul și planificarea seriei, cu asistență pentru scenariu de către Kazuhiro Kuwano. NOB-C a revenit pentru a furniza modelele originale ale personajelor. Akihiko Oka desenează desenele personajelor de animație și este directorul de animație. Kuniyuki Morohashi compune muzica. Tomotaka Misawa și Katsufumi Hashimitsu sunt creditați ca producători, iar Takanori Yamaura este creditat ca producător de animație. Daitetsu Satō este supervizorul sistemului. bable este creditat cu coregrafia, iar Vellacico a conceput logo-urile.

Serialul original Urawa no Usagi-chan a avut episoade de cinci minute și a urmărit viața zilnică a opt fete de liceu care locuiesc în Urawa-ku din prefectura Saitama. Primul sezon a avut premiera în aprilie 2015, iar Crunchyroll a transmis anime-ul în timp ce a fost difuzat în Japonia.


Sursă: Twitter Oficial

The post Urawa no Usagi-chan – Musasino! – Anunță Premiera pe 2 Iulie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top