Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Vikings

Crystal Snow

Back in business
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
1,072
Reaction score
62
Points
48
Age
26
Location
București
Website
www.patreon.com


Vikingii (în engleză Vikings) este un serial de televiziune istoric dramatic, scris și creat de Michael Hirst pentru postul de televiziune History. Serialul a avut premiera în data de 3 martie 2013 în Statele Unite și Canada. Filmat în Irlanda, Vikings este inspirat din povestirile despre vikingul Ragnar Lodbrok, unul dintre cei mai cunoscuți eroi norvegieni și binecunoscut ca și asupritorul Franței și al Angliei. Serialul îl portretizează pe Ragnar în postura unui fermier viking care militează asupra primelor raiduri în Anglia, un loc necunoscut încă pentru vikingi, cu ajutorul unor prieteni războinici, a fratelui său Rollo, și a soției sale Lagertha. În data de 5 aprilie 2013, postul de televiziune History a reînnoit serialul Vikings pentru al doilea sezon de zece episoade.

În total, au fost concepute 6 sezoane (terminându-se repede de filmat, dar difuzat ultimul episod de-abia în decembrie 2020) și o colecție mică de miniepisoade, intitulată "Jurnalul lui Athelstan", din 2015.

Se inspiră parțial din filmul istoric și de acțiune omonim american, de la 1958, în regia lui Richard Fleischer, precum și din serialul mic "Tales of the Vikings" (1959-1960), produs de studioul american Bryna Productions.


 

Crystal Snow

Back in business
Staff member
Joined
Sep 8, 2021
Messages
1,072
Reaction score
62
Points
48
Age
26
Location
București
Website
www.patreon.com


Da, chiar a fost un serial bun. Care m-a lasat cu mare crush pe unul din actori.

Vorbind de actori, ce personaj (si implicit actor) v-a placut si de ce?
 
Top