Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Watashi ni Tenshi ga Maiorita! Precious Friends – Un Nou Trailer cu Anunțul Premierei pe 14 Octombrie

P

protaku

Guest
Personalul pentru „Watashi ni Tenshi ga Maiorita! Precious Friends”, noul film anime adaptat după manga „WATATEN!: an Angel Flew Down to Me”, mai numită și „Watashi ni Tenshi ga Maiorita!”, creată de Nanatsu Mukunoki, a postat sâmbătă un nou trailer și a treia imagine cheie. Trailerul prezintă o previzualizare a piesei tematice „Precious Friends”, creată de către distribuția vocală. Filmul va avea premiera pe 14 Octombrie.

Noul album de colecție de sunet al noului anime, care conține melodia tematică, va fi pus în vânzare pe 12 octombrie. Anime-ul anterior de televiziune va avea o reluare pe canalul BS11 începând cu 1 iulie, iar cutia Blu-ray Disc va fi pusă în vânzare în 24 august. Cartea oficială a fanilor va fi pusă în vânzare pe 2 septembrie.

The Happy Radio! – Programul web radio pentru noul anime va începe difuzarea în iunie.

Distribuția care revine noului anime include:
Reina Ueda ca Miyako Hoshino
Maria Sashide ca Hana Shirosaki
Rika Nagae ca Hinata Hoshino
Akari Kitō ca Noa Himesaka
Hitomi Ohwada ca Koyori Tanemura
Naomi Ōzora ca Kanon Konomori
Lynn ca Koko Matsumoto

Mai mulți membri ai personalului principal din serialul de televiziune revin și ei:
Regizor: Daisuke Hiramaki
Scenarist: Yuka Yamada
Designer de personaje: Hiromi Nakagawa
Producție muzicală: Flying Dog
Producție de animație: Doga Kobo

Povestea manga-ului de comedie cu patru panouri se concentrează pe Miyako Hoshino, o studentă timidă și otaku. Sora mai mică a lui Miyako, Hinata, care este în clasa a cincea, are o colegă și o prietenă pe nume Hana. Când se întâlnesc, Miyako se îndrăgostește de Hana la prima vedere.

Adaptarea anime pentru televiziune a avut premiera în ianuarie 2019. Crunchyroll a transmis anime-ul în timp ce a fost difuzat în Japonia. Cel de-al treilea și ultimul volum de discuri Blu-ray și DVD pentru home video din anime a inclus un anime video original bonus în mai 2019.Sursă: Twitter Oficial

The post Watashi ni Tenshi ga Maiorita! Precious Friends – Un Nou Trailer cu Anunțul Premierei pe 14 Octombrie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top