Întreabă

Ești nou ? Atunci ce mai aștepți ?

Răspunsuri

Orice nelămurire răsfoieste forumul.

Contactează

La dracu' ! Sunt doar un șoricel, nu magician.

Yowamushi Pedal: Limit Break – Dezvăluie distribuția, personalul și premiera din 9 Octombrie

P

protaku

Guest
Site-ul oficial pentru „Yowamushi Pedal Limit Break”, cel de-al cincilea sezon anime adaptat după manga „Yowamushi Pedal”, creată de Wataru Watanabe, a dezvăluit distribuția, personalul și debutul din 9 octombrie.

Osamu Nabeshima se întoarce pentru a regiza serialul, iar Kurasumi Sunayama se întoarce să lucreze la scenarii. Yukiko Ban proiectează din nou personajele, iar Hiroyuki Horiuchi proiectează bicicletele. Kan Sawada se întoarce pentru a compune muzica. TMS Entertainment produce din nou animația.

Anime-ul va avea premiera pe NHK pe 9 octombrie, la 12:00 a.m. JST (efectiv, 10 octombrie).

Primul sezon al anime-ului de televiziune a avut premiera în 2013. Al doilea sezon, intitulat Yowamushi Pedal Grande Road, a avut premiera în Japonia în 2014 și s-a încheiat în martie 2015. Yowamushi Pedal New Generation, al treilea sezon al serialului, a avut premiera în ianuarie 2017. Yowamushi Pedal Glory Line, cel de-al patrulea sezon, a avut premiera în ianuarie 2018. Crunchyroll a transmis toate cele patru sezoane pe măsură ce au fost difuzate.

Yowamushi Pedal Re:RIDE, primul film de compilație pentru anime, a avut premiera în septembrie 2014. Un al doilea film de compilație intitulat Yowamushi Pedal Re: ROAD a avut premiera în iunie 2015. Filmul a adaptat al doilea sezon. Primul film original din franciză, intitulat Gekijōban Yowamushi Pedal, a fost lansat în Japonia în august 2015. Un alt film de compilație care adaptează sezonul al treilea, Yowamushi Pedal Re:Generation, a fost lansat în Japonia în octombrie 2017.

„Manga Yowamushi Pedal: Spare Bike” a inspirat și un film anime în 2016.

Prima adaptare de film live-action după manga principală a fost deschisă în Japonia în august 2020. Franciza a inspirat și două seriale de televiziune live-action care au fost difuzate în 2016 și 2017.

Wataru Watanabe a lansat manga originală Yowamushi Pedal în revista Weekly Shōnen Champion a lui Akita Shoten în 2008. Povestea manga originală se concentrează în jurul lui Sakamichi Onoda, un otaku de la liceul Sōhoku. Îi plac atât de mult anime-urile și jocurile, încât mergea cu bicicleta către și dinspre cartierul comercial Akihabara din Tokyo, într-o călătorie dus-întors de 90 de kilometri pe pante abrupte, după școală. Viața lui Onoda se schimbă atunci când întâlnește echipa de ciclism a școlii sale și ajunge să se alăture sportului competitiv al curselor de biciclete. Yen Press lansează manga în engleză.Sursă: Twitter Oficial

The post Yowamushi Pedal: Limit Break – Dezvăluie distribuția, personalul și premiera din 9 Octombrie first appeared on protaku.

Continue reading...
 
Top